• Harriët Zwiers

  Ik run samen met Rudy deze prachtige meubelmakerij. Dagelijks houd ik me bezig met algemene leiding van het bedrijf waaronder administratie, media en presentatie en het ontvangen van gasten. Daarnaast doe ik veel op het gebied van ontwerp, AGA cookware, fotografie en verzorg ik de showroom. Kom gauw eens kijken, graag maak ik kennis met u.

 • Michel Perdijk

  Samen met René of Rudy kom ik persoonlijk alles bij u thuis plaatsen en monteer ik de afzuigsystemen. In de werkplaats ben ik bezig met het maken van alle voorkomende kasten en maak ik de schouwen. Graag vertel ik u meer over mijn vakgebied bij Zwiers Meubelmakerij.

 • René Zwiers

  Ik ben de broer van Rudy en kom ook persoonlijk alles bij u thuis plaatsen en monteer alle apparatuur. Voor specifieke wensen omtrent deuren van keuken en interieurs moet u bij mij zijn. U roept het, ik verzorg het. Ook alle voorkomende kasten vallen onder mijn dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats. Wanneer mag ik voor u aan de slag?

 • Rudy Zwiers

  Samen met Harriët run ik de meubelmakerij. Ik stuur en begeleid en vind het heel erg belangrijk om tijd te nemen voor alle vragen van klanten en bezoekers. Ik ontwerp de keukens en ben interieuradviseur. Ik maak de houtstaten, bestel de materialen en zet het maakproces in werking. Het kleuren en afwerken heb ik geheel in eigen hand. Ik zie u graag verschijnen in onze showroom.

Neem contact op