Het keukenverhaal van Ruurd en Mariska

Het verhaal van onze Zwiers Keuken

Bij het nog nieuw te bouwen woonhuis van ons, hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken, maar concrete ideeën hadden we nog niet. Tijdens een weekendje weg in het Oosten van ons land stuiten wij op de meubelmakerij Zwiers, naar binnen gelopen en kennis gemaakt met Rudy Zwiers. “Hebben jullie plannen voor een nieuwe keuken?” was zijn vraag. Jazeker, maar nog geen enkel vast omlijnd plan. Nou, dat was zo’n 2,5 uur later een feit. Vakkundig en geduldig werd geïnventariseerd, vragen over wensen en mogelijkheden. Zo werden de keuken, de bijkeuken en het badkamermeubel ontworpen en getekend, met advies over de tegelvloer en apparatuur. En nu wonen we een half jaar in ons nieuwe huis met prachtige, zeer persoonlijke badkamer, keuken en bijkeuken, gemaakt door het Zwiers-team. Volledig naar onze zin met mooie materialen en afwerkingen. Alle beloftes zijn volledig waar gemaakt.

Ruurd en Mariska

Landelijke Keuken met Falcon fornuis

Onlangs een mooie landelijke keuken gemaakt met afwisselend kraal- en paneeldeuren. Fornuis van Falcon met wokbrander en meerdere ovens. Het blad is van Terrazzo. Aan deze zijde van het schiereiland is een gezellige bar gemaakt. Het keuken-interieur is afgewerkt in een mooie nostalgische kleur.

Mooie blauw keukeninterieur met schiereiland

Voor we op vakantie gingen hebben we een mooie blauwe keuken geplaatst. Met een schiereiland met opzetservieskast en hoge kast voor koeler,

een deels in de muur ingebouwde servieskast en een servieskast bij de muziekkamer. Het beslag is van Dauby in Amsterdamse School stijl.

Bladen van Terrazzo met granieten spoelbak. Achter het fornuis van Steel komen nog Oude Witjes.

31546671601Neem contact op