AGA Voorjaarsactie

Altijd al gedroomd van zo’n mooi AGA fornuis? Dan is dit een mooi moment. Bij bestelling van een AGA tussen 1 maart tot 12 april 2019 bieden wij u een cashback aan tot maximaal € 750,= afhankelijk van het model:

AGA Dual Control & Total Control  € 750,=

AGA City, Six Four en 3-serie  € 500,=

AGA Masterchef  € 250,=

Het fornuis dient uiterlijk afgenomen te worden voor 31 augustus 2019 of in overleg.

De huidige collectie is volledig elektrisch leverbaar en past dus helemaal in deze tijd. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat u kan genieten van de kracht van een gietijzeren fornuis, terwijl deze niet de hele dag aan staat!

Graag tot ziens in onze showroom en werkplaats!

Landelijke Zwiers-Keuken in zacht paars pastel met zwarte AGA

Net geplaatst in Markelo: een landelijke keuken in een gedurfde maar prachtige zacht paarse pastelkleur. De zwarte AGA Total Control staat onder een mooie grote schouw waarin de meterkast mooi is weggewerkt achter de kruidenkast. Ruim eiland met Terrazzo blad, waarvan de kleurencombinatie door de klant zelf is uitgezocht dat perfect past bij de bijzondere kleur van de keuken. Bij de spoelbak van zwart graniet komt een Quooker Fusion Black wat mooi matched met de AGA en de schouwlijst.

Landelijk Strakke Keuken in schuurwoning

Gisteren foto’s gemaakt van het interieur dat wij gemaakt hebben in deze schuurwoning met Scandinavische sfeerdetails. De keuken bestaat uit een kookgedeelte met een fornuis van Falcon type DeLuxe 1092 gas, een spoelgedeelte met pompkast en een werkeiland met aan de ene zijde vakken voor pannen en aan de andere zijde boekenvakken. Afgewerkt in een mooie authentieke grijs-groene kleur en zwart. Verder naar achteren een grote schuifdeur naar de bijkeuken en een inbouwservieskast vervaardigd uit Grenen. Van hetzelfde Grenen hebben wij diverse kleding-, garderobe-, voorraad- en wandkasten gemaakt, boeken- en tv-kast, alsmede het interieur voor wasruimte en badkamer. Waarvan enkele stukken in zelfde kleurstelling als de keuken. Dit resulteert in een perfecte eenheid van de gehele woning.

Neem contact op