AGA Ervaardag op zaterdag 20 oktober van 11.00 tot 15.00 uur

Meld u aan voor dit AGA feest! Een unieke kans om met een mooie korting van zo’n prachtig AGA fornuis in uw huis te gaan genieten!

Exclusief op zaterdag 20 oktober 2018 krijgt u op een offerte van een Dual Control 3 of 5 oven € 1.500,- korting, op een offerte voor een Total Control 3 of 5 oven € 2.000,- korting en € 1.000,- korting op een AGA 3-serie.

De offerte is 14 dagen geldig. Afname voor 1 april 2019. De korting is geldig vanaf 20 oktober tot en met maandag 5 november.

Let op: laat u bij uw nieuwe AGA fornuis, bij bovenstaande kortingactie en bij ons besteld, een mooie Zwiers Keuken door ons maken, ontvangt u de korting van uw AGA nogmaals!  Dus dat wordt in totaal maar liefst € 3.000,- tot € 4.000,- korting!

Als AGA Living Centre zullen wij u graag deskundig adviseren en begeleiden bij de eventuele aanschaf. Wij nemen de tijd voor u.

 

Graag tot ziens op de 20ste !

Landelijke Zwiers-Keuken in zacht paars pastel met zwarte AGA

Net geplaatst in Markelo: een landelijke keuken in een gedurfde maar prachtige zacht paarse pastelkleur. De zwarte AGA Total Control staat onder een mooie grote schouw waarin de meterkast mooi is weggewerkt achter de kruidenkast. Ruim eiland met Terrazzo blad, waarvan de kleurencombinatie door de klant zelf is uitgezocht dat perfect past bij de bijzondere kleur van de keuken. Bij de spoelbak van zwart graniet komt een Quooker Fusion Black wat mooi matched met de AGA en de schouwlijst.

Landelijk Strakke Keuken in schuurwoning

Gisteren foto’s gemaakt van het interieur dat wij gemaakt hebben in deze schuurwoning met Scandinavische sfeerdetails. De keuken bestaat uit een kookgedeelte met een fornuis van Falcon type DeLuxe 1092 gas, een spoelgedeelte met pompkast en een werkeiland met aan de ene zijde vakken voor pannen en aan de andere zijde boekenvakken. Afgewerkt in een mooie authentieke grijs-groene kleur en zwart. Verder naar achteren een grote schuifdeur naar de bijkeuken en een inbouwservieskast vervaardigd uit Grenen. Van hetzelfde Grenen hebben wij diverse kleding-, garderobe-, voorraad- en wandkasten gemaakt, boeken- en tv-kast, alsmede het interieur voor wasruimte en badkamer. Waarvan enkele stukken in zelfde kleurstelling als de keuken. Dit resulteert in een perfecte eenheid van de gehele woning.

Neem contact op