Keukens

BSO kinderopvang

Badkamers

Vloeren

De keuken is de plek van ontmoeting. Waar lief en leed wordt gedeeld. Dan wilt u een keuken waar met zorg aan is gewerkt. Het liefst van een bedrijf dat de sfeer en de architectuur van uw woning respecteert. Dat bedrijf is Zwiers Meubelmakerij uit Den Ham Overijssel, waar u verzekerd bent van maatwerk nostalgische en landelijke keukens tot in detail, optimaal ruimtegebruik en ideale werkhoogtes.

Onze collectie nostalgische, landelijke keukens: op maat voor u gemaakt

Dat we zeker niet alleen landelijke keukens met de gebruikelijke grijs en beige kleuren maken, ziet u terug in onderstaande foto van een recent opgeleverde landelijke keuken in Drenthe.

De trotse eigenaren waren ervan overtuigd; hoe hun op maat gemaakte keuken er ook uit zou komen te zien, deze specifieke blauwgroene kleur die ze ontdekt hadden, zou het sowieso worden. We liepen echter tegen een praktisch probleem aan; het was een niet bestaande kleur. Gelukkig kon ons team hen uit nood helpen; “We hebben zelf een nieuwe kleur gecreëerd die meer blauw dan groen is. Die kleur hebben we vervolgens aangebracht op de massief houten keuken.” Het is een behoorlijk felle kleur, maar de opdrachtgevers vonden het meer dan geslaagd.”

Het oude sfeertje van een landelijke keuken

Dat de keuken in een verbouwde boerderij kwam te staan, had uiteraard gevolgen voor het ontwerp. De bewoners wilden namelijk een oude sfeer creëren, daarom hebben we de oude dakgebinten bewust in het zicht gelaten. De zwart-witte vloer is eveneens oud. Door veel detailleringen in de landelijke keuken te stoppen, oogt de keuken zelf ook alsof ze van jaren terug dateert. Al het maatwerk in deze keuken hebben we zelf ontworpen. De opvallende tint van de keuken vormt bovendien een fraaie combinatie met de werkbladen van graniet voor het kook- en spoelgedeelte en eikenhout voor het centrale eiland.

Heeft u zelf ook specifieke wensen voor wat betreft een op maat gemaakte keuken? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee en helpen u graag bij het creëren van uw perfecte landelijke keuken.

Landelijke keuken Drenthe

Landelijke keuken Drenthe

Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 9.30 tot 16.30 uur. Loop gerust even binnen in onze sfeervolle showroom & werkplaats. Of bel ons op 0546-671601.

Neem contact op