top of page
foto_brandmerk_zwiers_lowres.jpg

BETIMMERINGEN

Alles over

Bij Zwiers Meubelmakerij combineren we honderd jaar meubelmakersvakmanschap dat van vader op zoon is doorgegeven met creativiteit om betimmeringen te creëren die perfect passen bij de stijl van uw woning. Of het nu gaat om een charmant pand in de Amsterdamse School-stijl, een elegant herenhuis uit de Victoriaanse tijd, of een UM-1800 stijl, wij hebben de expertise om uw interieur aan te vullen en te versterken. Met oog voor detail en een passie voor ambachtelijk werk, streven we ernaar om betimmeringen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in uw interieur.

Of het nu gaat om op maat gemaakte kastenwanden, een luxueuze walking closet, verfijnde raam- en radiatorombouw, sfeervolle vensterbanken, praktische hoekbanken met bergruimte, of elegante en suite kasten, wij bieden oplossingen die naadloos aansluiten bij uw wensen.

Onze ervaren ambachtslieden werken met hoogwaardige materialen en gebruiken traditionele technieken om betimmeringen van uitzonderlijke kwaliteit te produceren. We streven naar perfectie in elk detail, van de keuze van het hout tot de afwerking, om ervoor te zorgen dat onze betimmeringen niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Wij geloven dat uw huis een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijke stijl en smaak. Daarom werken we nauw met u samen om betimmeringen te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een unieke en tijdloze uitstraling hebben. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom om samen met u uw ideeën uit te werken!

Zwiers-Meubelmakerij-Interieur.jpg

Geheel vrijblijvend

CONTACT OPNEMEN

Komt u voor uw nieuwe handgemaakte droomkeuken gerust bij ons langs. Maak daarvoor even een afspraak. Samen nemen we alle tijd om uw wensen te bespreken en brengen wij u op duizend-en-één ideeën voor uw keukenontwerp. Prachtig ontworpen, professioneel uitgevoerd en probleemloos geïnstalleerd. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor handgemaakte meubelen, badkamer- en bedrijfsinterieurs.

 

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page