top of page
foto_brandmerk_zwiers_lowres.jpg

KEUKEN HENGELO

Alles over

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken in Hengelo? Bij Zwiers Meubelmakerij bent u aan het juiste adres voor een prachtige, handgemaakte landelijke keuken. Onze keukens zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen.

Landelijke keuken met kookeiland

Een landelijke keuken met kookeiland is een populaire keuze voor veel huiseigenaren in Hengelo. Het kookeiland biedt niet alleen extra werkruimte, maar creëert ook een centraal punt in de keuken waar familie en vrienden kunnen samenkomen. Onze keukens in Hengelo zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze stralen warmte en gezelligheid uit, waardoor u graag tijd in uw eigen keuken door wilt brengen

Verschillende soorten landelijke keukens

Bij Zwiers Meubelmakerij bieden we diverse soorten landelijke keukens aan, afgestemd op uw persoonlijke smaak en wensen. Of u nu kiest voor een klassieke witte keuken, een rustieke houten keuken of een moderne interpretatie van de landelijke stijl, wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Onze experts helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen en afwerkingen om uw keuken in Hengelo authentiek te maken.

De beste meubels voor een keuken in Hengelo

Naast keukens ontwerpen en maken wij ook op maat gemaakte meubels die perfect passen bij uw keuken in Hengelo. Denk aan stijlvolle eettafels en comfortabele stoelen. Elk meubelstuk wordt met de hand vervaardigd in onze werkplaats, met dezelfde passie en vakmanschap die onze keukens kenmerken. Dat is onze werkwijze! Zo bent u verzekerd van meubels die niet alleen goed passen bij de stijl van uw keuken, maar ook jarenlang meegaan.

Neem contact met Zwiers Meubelmakerij

Bent u klaar voor een nieuwe en authentieke keuken in Hengelo? Neem dan vandaag nog contact op met Zwiers Meubelmakerij. Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om onze prachtige landelijke keukens en meubels met eigen ogen te bewonderen. Bel ons op 0546 - 671601, stuur een e-mail info@zwiersmeubelmakerij.nl, of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Bij Zwiers Meubelmakerij garanderen we u een keuken in Hengelo van de hoogste kwaliteit, met liefde en aandacht voor detail gemaakt.

Bent u op zoek naar een keuken buiten Hengelo? U kunt ook bij Zwiers Meubelmakerij terecht in andere plaatsen in Overijssel en Gelderland. U kunt ons bereiken vanuit Zwolle, Enschede, Apeldoorn, Almelo, Borne, Ommen, Nijverdal, Raalte en Wierden!

Geheel vrijblijvend

CONTACT OPNEMEN

Komt u voor uw nieuwe handgemaakte droomkeuken gerust bij ons langs. Maak daarvoor even een afspraak. Samen nemen we alle tijd om uw wensen te bespreken en brengen wij u op duizend-en-één ideeën voor uw keukenontwerp. Prachtig ontworpen, professioneel uitgevoerd en probleemloos geïnstalleerd. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor handgemaakte meubelen, badkamer- en bedrijfsinterieurs.

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page