top of page
foto_brandmerk_zwiers_lowres.jpg

ZWIERS MEUBELMAKERIJ

Wat we doen bij
 

Bij Zwiers Meubelmakerij staat vakmanschap centraal, overgedragen door vorige generaties en verrijkt met zowel oude als nieuwe technieken. Onze diepgaande kennis van hout, verkregen door jarenlange ervaring, stelt ons in staat om uw meubelwensen te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Onze benadering gaat verder dan alleen meubels. Als binnenhuisadviseurs zijn we uw partner bij het creëren van harmonieuze ruimtes. We denken met u mee over de optimale routing, de stijl die het beste bij uw leefomgeving past en de kleuren die de juiste sfeer oproepen.

Onze binnenhuisadviseurs gaan verder dan alleen keukens. Ze bieden deskundige begeleiding en advies bij keukenverbouwingen en woningaanpassingen. Of het nu gaat om het herinrichten van uw keukenruimte, het optimaliseren van de indeling, het bepalen van de juiste keukenstijl, of het kiezen van kleuren die perfect bij uw huis passen, onze adviseurs staan paraat om uw keukenvisie werkelijkheid te laten worden. We begrijpen dat keukenrenovaties uitdagend kunnen zijn, en daarom bieden we professionele ondersteuning om het proces soepel te laten verlopen.

 

Bij Zwiers Meubelmakerij zetten we ons in voor vakmanschap, expertise en aandacht voor detail. Of het nu gaat om keukens, meubels, binnenhuisadvies of het plannen van uw keukeninterieur, wij streven altijd naar perfectie en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Uw droomruimte begint hier, bij Zwiers Meubelmakerij.

Totaalservice
 

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

 
blackened Paper
Tekentafel-Rudy.jpg
Aan de tekentafel

Uw keukenontwerp handgemaakt

Ambacht en persoonlijke betrokkenheid is de kern van ons creatieve proces. Rudy, onze bekwame meester in tekenkunst, zet met de hand uw ontwerp op papier. Wat hij tekent, wordt een realiteit door de vaardige handen van onze meubelmakers.

 

Hoe brengen we uw droomkeuken of interieur tot leven?

We beginnen met uw wensen als basis en voegen daar onze creatieve ideeën aan toe. Samen streven we naar de perfecte ambiance, want uw keuken of interieur moet naadloos aansluiten op uw levensstijl.

Samen met u schetsen we de lay-out en de routing van uw ruimte. Onze creativiteit kent geen grenzen en u zult versteld staan van de overvloed aan ideeën die we kunnen bieden. Op deze manier ontvouwt zich vanzelf het totale beeld van uw keuken of interieur, klaar om tot leven te komen onder de bekwame handen van onze meubelmakers.

Bij Zwiers Meubelmakerij gaan we verder dan alleen het vervaardigen van prachtige meubelstukken; we zijn ook toegewijde adviseurs als het gaat om het kiezen van de juiste apparatuur voor uw keuken. Onze expertise stelt ons in staat om nauwkeurig te beoordelen welke apparatuur het beste aansluit bij uw kook- en levensstijl. Of het nu gaat om een kookplaat van gerenommeerde merken zoals Siemens of V-Zug, of een fornuis van de prestigieuze merken AGA, Lacanche, Steel of Falcon, bij ons maken we uw keuken tot een plek waar u zich thuis voelt.

Ons assortiment omvat een scala aan hoogwaardige apparaten die ontworpen zijn om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Hier is een glimp van enkele van de merken en producten die we aanbieden:

 

Lacanche: Een Lacanche fornuis is een no-nonsense meesterwerk van topkwaliteit. Dit ingetogen Franse ontwerp is ontwikkeld met één doel voor ogen: u een comfortabele kookervaring bieden. Lacanche fornuizen worden samengesteld uit professionele componenten en zijn ontworpen door professionals. Deze fornuizen bieden veelzijdigheid, met opties zoals inductie kookplaten, gasbranders en diverse ovenfuncties, inclusief een unieke garingsoven voor het bereiden van stoofschotels en het laten rijzen van brooddeeg.

AGA: AGA staat bekend om zijn warme fornuizen, waaronder de Dual Control R7 en Total Control eR7, die het traditionele AGA-ontwerp combineren met meer flexibiliteit, energiezuinigheid en minder onderhoud. De Dual Control fornuizen bieden de klassieke AGA-warmte en zijn altijd klaar voor gebruik. We hebben ook koude fornuizen zoals de AGA ERA en de Masterchef.

Falcon: Falcon blijft voorop lopen in hoogwaardige fornuizen en heeft onlangs de Nexus Steam geïntroduceerd. Dit innovatieve fornuis beschikt over een stoomoven met directe stoominjectie, waardoor gezonde en smaakvolle gerechten moeiteloos bereid kunnen worden. De multifunctionele oven biedt nauwkeurige temperatuur-regeling, waardoor koks optimale controle hebben over hun culinaire creaties.

Steel: De Steel-productlijn evolueert om diverse behoeften te vervullen. Naast strakke modellen zoals Genesi en Enfasi, biedt Steel nu ook traditionele ontwerpen zoals Ascot en Oxford. Steel blijft innoveren voor efficiëntie in de moderne keuken, waardoor klanten een functionele, esthetische keuken kunnen creëren die bij hun stijl past.

Naast deze topmerken bieden wij ook apparatuur van Quooker, Liebherr, Novy, Wave, Siemens, Küppersbusch en Wolf Sub Zero.

Of u nu op zoek bent naar een wijnklimaatkast of inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, wij hebben het allemaal.

 

Bij Zwiers Meubelmakerij begrijpen we dat de keuze van apparatuur een cruciaal onderdeel is van het ontwerpen van uw droomkeuken. Daarom staan we klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het selecteren van de apparatuur die het beste bij uw behoeften en voorkeuren past.

 

Neem gerust contact met ons op via 0546-671601 of stuur ons een e-mail. Wij zijn hier om uw culinaire dromen werkelijkheid te laten worden en uw keuken te voorzien van de perfecte apparatuur voor uw kook- en levensstijl.

Vakkundig Advies voor de Ideale Keukenapparatuur.
 

DE PERFECTE MATCH VOOR UW DROOMKEUKEN.

 

Geheel vrijblijvend

CONTACT OPNEMEN

Komt u voor uw nieuwe handgemaakte droomkeuken gerust bij ons langs. Maak daarvoor even een afspraak. Samen nemen we alle tijd om uw wensen te bespreken en brengen wij u op duizend-en-één ideeën voor uw keukenontwerp. Prachtig ontworpen, professioneel uitgevoerd en probleemloos geïnstalleerd. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor handgemaakte meubelen, badkamer- en bedrijfsinterieurs.

 

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page