top of page
foto_brandmerk_zwiers_lowres.jpg

ONS VERHAAL

Zwiers Meubelmakerij
 
 
Van toen naar nu

DE GESCHIEDENIS VAN
ZWIERS MEUBELMAKERIJ

Vakmanschap over generaties met meubels voor generaties. Nabij de plek waar Zwiers nu zijn meubelen maakt, bevond zich rond 1900 reeds een boeren-timmerkamer. Deze werkplaats is nagenoeg geheel in ere hersteld, zodat u bij binnenkomst het oude handwerk nog bijna letterlijk kunt ruiken en ervaren.

Zwiers werkt nu met moderne gereedschappen, maar de essentie van het vakmanschap staat nog altijd recht overeind in onze uniek ontworpen en handgemaakte landelijke keukens, meubelen, badkamer- en bedrijfsinterieurs.

Maak kennis met

DE MAKERS

 
Aanstormend talent

DE NIEUWE GENERATIE

Bij Zwiers Meubelmakerij begroeten we de nieuwe generatie meubelmakers, die met trots het ambacht van vader op zoon voortzetten. Geworteld in de rijke tradities van ons vakmanschap, brengen zij frisse ideeën en innovatie, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en toewijding die ons kenmerken. Deze naadloze overgang van generaties garandeert dat de passie voor meubelmaken voortleeft in elke keuken en elk interieur dat onze werkplaats verlaat. Het is een eerbetoon aan ons verleden en een belofte voor de toekomst, waarin we blijven streven naar excellentie in alles wat wij maken. Bij Zwiers Meubelmakerij zetten we de erfenis van vakmanschap voort, generatie na generatie.

Zwiers Meubelmakerij - De nieuwe generatie.jpg
blackened Paper
Het gereedschap is veranderd, de passie en ervaring is gebleven

HET MEUBELMAKERIJ MUSEUM

In onze oude ambachtelijke timmerkamer krijgt de bezoeker een goede indruk hoe meubels en keukens vroeger werden gemaakt. Ons museum is ingericht met een compleet interieur van een timmerwerkplaats van rond 1900, welke zo’n 10 jaar geleden nog volledig in werking was. Hierbij is een complete map met tekeningen van de architect Willem Noorlander gevonden waaruit blijkt dat hier niet zomaar een aannemer aan het werk was. Deze tekeningen zijn in de showroom te bewonderen.

Onze werkplaats ademt dezelfde sfeer uit zoals ruim 100 jaar geleden, toen de werkplaats op bijna dezelfde plek stond. Ook geven de gereedschappen een idee hoe arbeidsintensief het proces was en het benodigde talent om meubels en keukens op maat te kunnen maken.

Tegenwoordig wordt met weliswaar moderne gereedschappen, maar met dezelfde passie en ervaring meubilair en keukens gemaakt, waarbij het nog steeds draait om de kwaliteit en vakmanschap.

ZWIERS23
ZWIERS27
ZWIERS26
ZWIERS24
ZWIERS25
Een buitengewoon fornuis

AGA LIVING CENTER

Bij elke levensstijl past een AGA. Zwiers meubelmakerij is één van de zeven leveranciers van AGA in Nederland. Waar u ook woont en hoe uw leven er ook uitziet, in het uitgebreide assortiment AGA fornuizen vindt u altijd een fornuis dat bij u past.

Het AGA fornuis werd in Zweden rond 1920 uitgevonden door Gustav Dalen, een Nobelprijs-winnaar. Dalen zocht naar mogelijkheden voor een fornuis dat gebruiksvriendelijk was waarop men alles kon bereiden en dat perfecte culinaire resultaten gaf. Elk fornuis ondergaat strikte kwaliteitscontroles, en voldoet aan alle milieu eisen.

 

Een AGA is bijzonder duurzaam; u koopt dit degelijke fornuis voor het leven en u zult dan ook tientallen jaren veel plezier van uw AGA hebben.

Innoveren binnen het krachtige product concept van het bijna 100 jarige AGA heeft de afgelopen tijd geleid tot meerdere product innovaties. Na de introductie van de nieuwe AGA 3-serie heeft AGA de Dual en Total Control vernieuwd en hiermee nog energiezuiniger en duurzamer gemaakt.

 

Bij de nieuwe Total Control eR7 kunnen de braad- en de bakoven nu op meerdere temperaturen ingesteld worden. De nieuwe Dual Control R7 heeft een nieuwe slumberstand en tevens een nieuwe low-temperatuur en high-temperatuur stand om energie te besparen. Beide hebben een nieuwe coating in de gietijzeren ovens waardoor vet en vuil makkelijker te verwijderen is. En beide hebben een nieuwe binnenkant van de ovendeur met AGA logo; betere isolatie zorgt voor minder warme deur en het binnen paneel is te verwijderen om eenvoudiger te reinigen.

Image-place-SQ.png

Geheel vrijblijvend

CONTACT OPNEMEN

Komt u voor uw nieuwe handgemaakte droomkeuken gerust bij ons langs. Maak daarvoor even een afspraak. Samen nemen we alle tijd om uw wensen te bespreken en brengen wij u op duizend-en-één ideeën voor uw keukenontwerp. Prachtig ontworpen, professioneel uitgevoerd en probleemloos geïnstalleerd. Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor handgemaakte meubelen, badkamer- en bedrijfsinterieurs.

 

Bedankt voor uw bericht.

bottom of page