Wat zijn landelijke keukens

en waarom zijn ze zo populair?

Wij vervaardigen onze landelijke keukens op ambachtelijke wijze uit natuurlijke materialen als robuust eikenhout, waar dus ook best een kleine oneffenheid in kan zitten. Daarnaast maken we gebruik van graniet, koper en zink voor de werkbladen en gootstenen. Precies de materialen die bij een moderne standaardkeuken nagenoeg niet meer gebruikt worden. Door het toepassen bovenkastjes met glas en nostalgische kleuren als korenblauw, oudroze en gebroken wit wordt de verbinding met het traditionele buitenleven gemaakt. Maar in een landelijke keuken is ook zeker plaats voor een kookeiland. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Landelijke keukens met vakmanschap gemaakt

Tegenwoordig is de keuken veel meer dan alleen de ruimte waar het eten gekookt wordt. Net als in vervlogen tijden is het de weer knusse ontmoetingsplaats waar alle gezinsleden bij elkaar komen. Met een landelijke keuken van Zwiers Meubelmakerij brengt u die gezellige sfeer van vroeger weer helemaal terug. Geheel volgens uw wensen en eisen maken wij een unieke keuken op maat. Al onze landelijke keukens hebben precies die nostalgische uitstraling waar u naar op zoek bent. Een heerlijke ruimte die een rustpunt vormt in het drukke dagelijkse leven.

Zelfs het ontwerp van de keuken wordt met de hand gemaakt

Met heel veel oog voor detail creëren we voor u we een duurzame, tijdloze keuken die een leven lang meegaat. Bij Zwiers Meubelmakerij zorgen we ervoor dat er bij het ontwerp optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. Kiest u voor een landelijke keuken en komt er een verbouwing aan te pas, dan staan wij met een totaalconcept voor u klaar. Als aanspreekpunt coördineren we alle werkzaamheden van de aannemer, stukadoor en de installateur. Met bijpassende accessoires en de juiste wand-en vloertegels maken wij uw nostalgische keuken helemaal af. Benieuwd geworden? Kom dan eens een kijkje nemen bij de landelijke keukens die in onze showroom in Den Ham (Overijssel) opgesteld staan.

Tijd voor een nieuwe, landelijke keuken

Het is tijd om de keuken op te knappen. Misschien heeft u een woning gekocht waar een nieuwe keuken in moet of is er nog geen keukenunit aanwezig. Wellicht is de huidige keuken gewoon aan vervanging toe. Wat uw reden voor de keukenrenovatie ook is, denk bij het maken van uw keuze ook aan de landelijke keuken. Deze gezellige keuken heeft een eigen authentieke uitstraling. Bovendien maken wij uw nieuwe landelijke keuken helemaal met de hand voor een nog authentieker resultaat.

De landelijke keuken is de keuken van het platteland

De landelijke keuken is een robuuste keuken gemaakt van natuurlijke materialen. Het is het type keuken dat perfect past in een grote woonboerderij op het platteland. Het is gezellig en knus. Een plek waar u graag samen bent met het gezin of uw geliefde. Alles aan de keuken verwijst naar de nostalgie van het platteland. Het stenen aanrechtblad, de ruitjes in de robuuste houten kastdeurtjes, de butsen in het hout, de afwerking met koper of gietijzer. Het is net alsof u door uw keukenraam van uw stadswoning het platteland zou kunnen zien, compleet met schaapjes of koeien in de wei. U zal merken dat u veel tijd gaat doorbrengen in uw nieuwe keuken.

Iedere keuken is uniek

Het mooie aan de landelijke keuken is dat iedere keuken zijn eigen karakter heeft. Het deukje in het hout op uw ladekast is uniek en komt niet voor in ieder ander ontwerp. Wij bouwen en ontwerpen uw keuken in landelijke stijl bovendien geheel met de hand. Geen twee keukens zijn hierdoor hetzelfde. Bovendien is het mogelijk om uw keuken helemaal naar uw smaak te ontwerpen. U heeft een ruime keuze aan materialen, zoals het hout voor de keuken, het steen voor het aanrechtblad en meer.

Kom zelf kijken

Wilt u een landelijke keuken en ben u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak voor een inspirerende bezichtiging in de showroom van Zwiers Meubelmakerij te Overijssel.

Neem contact op